اقتصادی

کمبود کالای‌ اساسی وجود ندارد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان گفت: هیچ‌گونه کمبود کالای اساسی در استان سمنان وجود ندارد و در وضعیت مناسبی از نظر تأمين کالاهای اساسی قرار داریم.

به گزارش پایگاه خبری آوای قومس سمنان، به نقل از «مرآت» عبدالرحیم تحصیلی با اشاره به اینکه استان سمنان هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی ندارد، گفت: کمبودی از لحاظ کالای اساسی مانند برنج، گندم، شکر و آرد در استان وجود ندارد؛ چرا که ذخیره‌سازی به اندازه کافی انجام شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان در ادامه افزود: تا امروز ۹۶ هزار و ۵۷ تُن کالاهای اساسی در سطح استان سمنان ذخیره‌سازی شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر موجودی گندم استان حدوداً ۵۴ هزار و ۵۰۰ تُن است، اظهار کرد: با توجه به اینکه میانگین مصرف در ماه ۷ هزار و ۵۰۰ تُن است تقریباً تا مردادماه موجودی گندم جوابگوی نیاز استان خواهد بود.

تحصیلی همچنین تصریح کرد: موجودی برنج وارداتی در استان ۳ هزار و ۸۵۲ تُن است که بر حسب مجوز تنظیم بازار کشور و استان لحاظ می‌شود.

به گفته این مقام مسئول، در سه ماهه دوم سال جاری حدوداً ۷۲ تُن برنج وارداتی به استان سمنان مجوز داده بودند که ۳۶۷ تُن آن در استان مصرف و ۲۰۵ تُن برنج هم به خارج از استان ارسال شد.

وی با اشاره به پایین بودن میزان موجودی شکر سفید در سطح استان سمنان بیان کرد: یک هزار و ۵۵ تُن شکر در استان موجود است که جوابگوی نیاز استان خواهد بود.

تحصیلی با بیان اینکه ۳۷ هزار تُن شکر خام وارد استان شده تا ذخیره‌سازی انجام شود، گفت: این میزان شکر خام در کارخانه شکر شاهرود ذخیره شده تا به شکر سفید تبدیل شود.

این مقام مسئول ادامه داد: کارخانه شکر شاهرود هم‌اکنون در حال استخراج شکر از چغندرهای خریداری شده از کشاورزان است که تا اوایل بهمن‌ماه سال جاری به پایان خواهد رسید و وارد چرخه تسویه شکر خواهد شد.

وی با اشاره به مجوز ۸۶۵ تُن شکر سفید در سه ماهه سوم بیان کرد: از این مقدار ۲۵۵ تُن داخل استان و ۱۸ تّن نیز در خارج از استان جذب شد.

عبدالرحیم تحصیلی با اشاره به توزیع آرد خام بین روستائیان در سطح استان توضیح داد: میزان آرد توزیعی بین ۵۰ تا ۷۰ تُن متغیر است و در شهرستان‌های آرادان و سرخه توزیع نمی‌شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه آرد عشایری مختص عشایر استان است، اظهار کرد: سهمیه آرد عشایری در سطح استان ۱۲۰ تُن است که شهرستان‌ها بر اساس جمعیت عشایری عدد را اعلام می‌کنند و در سامانه بارگزاری می‌شود و آن‌ها خرید را انجام می‌دهند که تقریباً بین ۱۰۵ تا۱۱۰ تُن جذب و مصرف دارند.

انتهای خبر

. خبرهای مرتبط و بیشتر را اینجا بخوانید:

.. متن کامل معاهده راهبردی ایران و روسیه

 

آوای قومس را به دیگران معرفی کنید؛ ایتا/ روبیکا / تلگرام/ اینستاگرام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 15 =

دکمه بازگشت به بالا